Met 11.11.11 op inleefreis naar Ecuador

We nodigen al onze trouwe sympathisanten uit om in juli 2020 mee te gaan op een drieweekse groepsreis naar Ecuador. Dat is relatief klein land in Zuid-Amerika met een grote diversiteit in ecosystemen en bevolking. Zo verschilt het leven in de Andes sterk van dat in het regenwoud. Bijzonder is ook dat het land een sterke civiele maatschappij kent. Het strijdlustige Acción Ecológica is voor 11.11.11-aanhangers geen onbekende.

Tijdens de reis komen niet alleen de problemen van het regenwoud en haar bewoners aan bod, maar ook de weerstand van de inheemsen tegen petroleumexploitatie en de uitbouw van ecoalternatieven. Je maakt vanop de eerste rij mee hoe zowel cacaoboeren als campesinos in de bergen uitzicht krijgen op een beter inkomen. Je ziet hoe lokale organisaties zich inzetten voor mensenrechten, rechten van de inheemsen en voor fiscale rechtvaardigheid.

We wisselen verkenning van lokale partnerwerkingen af met bezoeken aan mooie natuurgebieden en toeristische toppers van Ecuador.

Voor de reisbegeleiding kunnen we rekenen op Roos De Witte, die het land en de lokale ngo's goed kent. Van de deelnemers verwachten we een flexibele opstelling en een goede fysieke conditie. We schatten de deelnameprijs op 2.950 euro (all-in).

Geïnteresseerd? Laat ons iets weten via onderstaand formulier met een korte toelichting waarom je aan deze 11.11.11-reis wil deelnemen.

De invulvakken in dit formulier die met een zijn aangeduid, zijn noodzakelijk voor de verwerking van je aanmelding en daarom 'verplicht'.
Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je familienaam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve korte toe te lichten waarom je aan deze 11.11.11-reis wil deelnemen
11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel

Deel dit artikel