Internationale petitie tot steun van de Libanese burgerbevolking

De Libanese burgerbevolking is het slachtoffer van excessief geweld en oorlogsmisdaden. Het persagentschap Reuters heeft nu bekend gemaakt dat de VS in ijltempo zogenaamde ‘precisiebommen’ aan Israël gaat leveren. Washington laat niet alleen maar begaan maar geeft hiermee aan dat ze meewerkt aan de oorlog tegen Libanon. Meer info over de relatie VS-Israël via http://www.vrede.be/nieuw_view.php?id=789 . Europa kijkt intussen de andere kant op en beperkt zich tot humanitaire hulp. Onze overheden weigeren het respect voor het internationaal humanitair recht af te dwingen. Deze oorlog kan gestopt worden, maar dan moet er dringend een politiek initiatief komen.

We vragen u daarom om de internationale petitie te tekenen die naar de politiek verantwoordelijken in verschillende landen gaat alsook naar tal van mediaorganen. Laat ons wereldburgers tonen dat we weigeren passief toe te kijken. Help deze oorlog stoppen, toon je solidair met de Libanese burgers…

OPMERKING: Deze pagina is soms moeilijk/niet te bereiken, waarschijnlijk door het grote succes van de actie. Indien je de petitie niet onmiddellijk te zien krijgt probeer je best even later opnieuw.

11.11.11 DOOR:

Deel dit artikel