Image
Joggers tijdens de 11.trail in Turnhout

Ik neem deel aan een actie of evenement

Wil je graag proeven van de unieke 11.11.11-sfeer? Bezoek of neem deel aan een actie of evenement in jouw buurt.

11.11.11 organiseert doorheen het jaar verschillende evenementen om geld in te zamelen voor haar werking. Door deel te nemen of een bezoekje te brengen aan één van onze acties steun je mee onze partners en activisten die wereldwijd actief zijn tegen uitbuiting.  11.11.11 neemt ook geregeld deel aan acties of manifestaties.  Ook jij kan mee op straat komen met 11.11.11.

Grote boeken- en CD-verkoop in Gent

Zet het weekend van 23 tot 25 mei met stip in je agenda. Want dan vindt in de Gentse bibliotheek De Krook naar jaarlijkse gewoonte de grote boekenverkoop plaats. Duizenden boeken vliegen de deur uit voor slechts € 2 per stuk, en deze editie hebben we ook een ruime selectie CD's beschikbaar aan dezelfde prijs!

Bibliotheek De Krook schenkt de opbrengst van de verkoop integraal aan 11.11.11

Kom jij ook langs?

Image
De Krook

Lokale acties

Onze lokale vrijwilligers en actievoerders zitten nooit stil. Ze organiseren de tofste acties: van quizzen tot 11-trails of pannenkoekenslagen. Ambiance verzekerd! Breng hun een bezoekje of steun hen financieel. 

Image
Groepsfoto aan de finish 'We did it'

In de kijker: de 11.trail

De 11.trail staat voor een toegankelijk en niet-competitieve urban run. Je loopt of wandelt doorheen gebouwen en 'verborgen' of exclusieve locaties van Roeselare, Kuurne, Dilbeek of Stekene met tal van verrassende en diverse animaties onderweg. Per 11.trail is er keuze tussen verschillende afstanden, hierdoor kan je een parcours afleggen dat past bij je loopervaring.

Ontdek de 11.trails