WIJ ZIEN HET PROBLEEM NIET
WIJ ZIEN OPLOSSINGEN

Knokken voor klimaatrechtvaardigheid

Dat doet 11.11.11 samen met jou. En partners wereldwijd.

We staren ons niet blind op de problemen die de klimaatcrisis veroorzaakt. Liever kijken we verder, naar concrete oplossingen. Want die zijn er. Samen schudden we overheden en bedrijven wakker, zetten we druk, gaan we lobbyen en demonstreren. Samen met internationale partners werken we aan concrete initiatieven die systemen aanpassen, gevolgen beperken en schade herstellen. Samen knokken we tegen klimaatonrecht. Nu het nog kan.

Samen strijden we voor oplossingen

Image
Alayma uit Palawan op een boot.

Schone energie kan ook zonder vuile mijnen

Groene energie zonder schade aan mens en milieu, wil jij dat ook? Ontdek en steun de strijd van onze partner ATM in de Filipijnen.

Image
Asiimwe boven op een vrachtwagen met boomplantjes

10 miljoen bomen tegen de klimaatcrisis in Oeganda

10 miljoen bomen in Oeganda, zie jij dat ook wel zitten? Ontdek het project van Assiimwe en maak haar droom mee werkelijkheid.

Image
Vrouw uit Peru tijdens een actie voor herstel van vegetatie

Water is leven in Peru

Boeren hebben water nodig om in het uitgedroogde hooggebergte van Peru aan landbouw te doen. Benieuwd hoe Cedep Ayllu, en ook jij, het verschil maakt?

Steun de strijd voor klimaatrechtvaardigheid

Door je bijdrage kan 11.11.11 haar partners wereldwijd ondersteunen in hun strijd voor klimaatrechtvaardigheid en de krachten bundelen van mensen, groepen en organisaties. Door samen te werken klinkt onze stem luider, ook aan tafel bij politici. Zo vergroten we onze slagkracht én onze impact.

Schouder aan schouder maken wij de nodige verandering mogelijk en bouwen we aan een wereld zonder uitbuiting.